Трактор се вряза в къща в село Чоба

1
Истинско чудо е, че по това време по тротоара не са преминавали хора
Истинско чудо е, че по това време по тротоара не са преминавали хора Видео: NOVA

Собственикът на машината ще поеме щетите

Трактор се вряза в къща в село Чоба и отнесе стена, предава NOVA. Инцидентът е станал в петък следобед. Шофьорът първо се удря в уличен стълб, не успява да овладее трактора и помита близката къща.

Шофьорът е невредим, няма и пострадали. Истинско чудо е, че по това време по тротоара не са преминавали хора.

Собственичката на имота Стоянка Кеврева разказва, че дълго време е спестявала средства за ремонта на къщата си. Сега обаче не знае как ще успее да възстанови щетите. По думите ѝ домът ѝ сега е опасен за обитаване.

Собственикът на машината Йосиф Дългянски посочи, че застраховката му ще поеме щетите. Той посочи, че причината за инцидента е спукана гума.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари