Шофьор без книжка се удари в стълб и спря тока на шуменско село

0

Нарушителят казал пред полицаите, че е имал проблем със спирачките

Неправоспособен водач на тежкотоварен автомобил се удари в стълб в Шуменско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен, предаде БТА.

Заради това се наруши електроподаването на село Косово.

В ранния следобед от дежурната част на полицията в областния град е приет сигнал за водач на тежкотоварен автомобил ГАЗ, който се ударил в уличен стълб в село Марково. Към мястото са насочени екипи на полицията, които са установили, че 40-годишен мъж от село Косово, управлявайки моторното превозно средство, е загубил контрол над него, след което се е ударил последователно в бордюр, в дърво и уличен стълб. Шофьорът казал пред полицаите, че е имал проблем със спирачките на управлявания от него тежкотоварен автомобил.

Той и спътникът му, 37-годишен жител на с. Косово, са откарани с лек автомобил в шуменската болница за преглед, където е установено, че водачът е с фрактура на бедро и счупена кост на пета, а пътникът - с фрактура на носа.

Мъжът зад волана е неправоспособен, а управляваното от него моторно превозно средство - без застраховка "Гражданска отговорност". След удара в стълба, електроподаването в селото е било нарушено, уточни говорителят на полицията в Шумен Ася Йорданова.

Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство, допълни Йорданова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ........
    Този да плати солидна глоба!!!!Да се накаже!!!!!Да беше се претрепал изрода!!!!Селски боклук!!
  • 4
    1
    Виетнамка
    ГАЗ-66, съветски военен камион произвеждан от ГАЗ. Бил е основното транспортно средство за моторизираната пехота на СССР и все още се използва в бившите съветски републики. Прякорът му в Съветския съюз е „шишига“; известен е и като „виетнамка“. ГАЗ-66 има утвърден статут в много страни като надежден и просто конструиран камион. Производството му започва през 1964 г. и е прекаратено през 1999 г. Камионът е заменен от ГАЗ-3308.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари