Това беше просто черешката на тортата!

6

Това е кръстовището на улица "Студентска" и улица "Янтра".

Ако предполагате, че причината за тази лудница е час пик, грешите. Нагледах се и се наслушах на обяснения през последните дни как от община Русе не могли да изчистят улиците понеже паркираните автомобили пречели. Добре, на места е така и няма как да го отрека, но на втората снимка ясно се вижда как снегорин е влязал малко след кръстовището, след това видно е дал назад оставяйки пред себе си купчина сняг, блокирайки една от най-оживените улици в град Русе!

Това нормално ли е? Причината и този път ли е в паркираните автомобили? Там докъдето е стигнал също е имало паркирани автомобили и не са му попречили?

Това беше просто черешката на тортата!

Всички седяха и гледаха купчината сняг като голям камък, всеки свиреше и обръщаше и си тръгваше, никой не слезе да направи нещо по въпроса. Когато видях това нямаше как да не си извадя лопатата от колата и да не направя нещо. Изринахме купчината сняг докато пешеходци и шофьори си снимаха как ринем на средата на улицата, само един таксиметров шофьор дойде да ни пита имаме ли нужда от помощ. 

Пиша този пост, за да се огледат и да се замислят всички, които се чудят защо младите хора бягат от България. Заради ей такива абсурди като днескашния на улица Студентска

КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА, ТАКЪВ НИ Е И МАНТАЛИТЕТА! Жалко!

Георги Тодоров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари