Тошко Йорданов: Става нещо отвратително в българския парламент!

0
Изпълнителната власт си има парламент, който не е независим, а прави каквото му каже Министерският съвет
Изпълнителната власт си има парламент, който не е независим, а прави каквото му каже Министерският съвет Снимка: Цветомир Петров/БТА

Изпълнителната власт си има парламент, който не е независим, а прави каквото му каже Министерският съвет

Това заяви пред журналисти в Народното събрание председателят на Парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Става нещо отвратително в българския парламент", заяви депутатът. "Отваря се Наказателният кодекс в осем раздела. Вътре се творят страшни глупости и управляващите бързат да го пробутат по неясни за нас причини. В раздела, в който гласувахме увеличения за наказанията за педофилията, групата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ гласува против. Има два варианта – или подкрепят педофилите, или го правят от неразбиране", коментира Йорданов. С поправка на НК инкриминираха торент сайтовете, каза депутатът и добави, че по този начин вече ще има пет-шест милиона престъпници в България.

Гласуват като стадо. ГЕРБ, част от депутатите им, осъзнаха какво се случва, дойде Радомир Чолаков и каза - това е решение на Министерския съвет, заради това гласувайте „за“, и те гласуваха като стадо“, заяви депутатът.

Тошко Йорданов определи като пъзел, който е разбъркан, общия законопроект за промени в Конституцията, внесен днес от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. „С цялата си наглост тръгват тези три партии да променят националния празник, без допитване до хората, за кефа на едно посолство и на една партия, ДПС, в която българите са за цвят", заяви Йорданов.

Според него, ако го нямаше 3 март, нямаше да празнуваме 24 май и Съединението.

Главният прокурор трябва да бъде избиран пряко от народа, коментира Йорданов по повод предлаганите промени в Конституцията от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ммнбббйк
    Ти си отвратителен Тодоре!!!!!Не парламента!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари