Тошко Йорданов: Най-голямото дъно са ПП-ДБ!

2
Финансите на Асен Василев са тотална издънка, заяви той
Финансите на Асен Василев са тотална издънка, заяви той Снимка: Народно събрание / архив

Няма шанс за Еврозоната, няма дата за Шенген, заяви той

"2023 г. завърши с дупка в приходната част с 2,4 млрд. лв. Финансите на Василев са тотална издънка", това заяви Тошко Йорданов, председателят на ПГ на ИТН, предаде БГНЕС.

Йорданов коментира, че България не е част от Шенген, дори и няма дата за присъединяване. "Съгласихме се да приемем неограничен брой афганистански и сирийски бежанци. Хората на страната ще ги посрещнат подобаващо, а на вас ще дадат една добра физическа любов", каза Йорданов.

Според него нивата на инфлацията са три пъти повече от допустимата. "Няма реален шанс за влизане в Еврозоната. Икономиката на този кабинет е проинфлационна", смята Тошко Йорданов.

Депутатът от ИТН припомни, че промените в Конституцията са подкрепени само от "сглобкаджийте", но не и от всички експерти и от Венецианската комисия.

За финал, Тошко Йорданов заяви категорично, че "най-голямото дъно са ПП-ДБ".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Анонимен
    А върхът на върховете е Тошко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари