Тошко Йорданов: Организираха свинщина и върнаха комунистическата Конституция!

1
Асен Василев иска да фалира много от държавните дружества в енергетиката и да вземе част от тях под шапката си, каза депутатът от ИТН
Асен Василев иска да фалира много от държавните дружества в енергетиката и да вземе част от тях под шапката си, каза депутатът от ИТН Снимка: БТА

Асен Василев иска да фалира много от държавните дружества в енергетиката и да вземе част от тях под шапката си, каза депутатът от ИТН

48 подписа събраха депутатите от ИТН и "Възраждане" за атакуване пред Конституционния съд на промените в Конституцията.

"Нормално е при свинщината, която организираха. Почти всички текстове ще атакуваме, по едното вече има тълкувателно решение на КС даже. Но за да удовлетворят комплексите на Христо Иванов, който трябваше да прави нещо по Конституцията. Съобразяват се само със себе си, имат мнозинство, правят каквото си искат. Трябва да помнят, че няма да са вечно на власт, колкото повече засилват махалото в обратната посока, толкова по-силно ще се върне", коментира депутатът от ИТН Тошко Йорданов в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Той припомни, че преди година от ПП-ДБ а искали да вкарат Делян Пеевски в затвора, а сега "го целуват".

"Върнаха комунистическата Конституция. От 10 човека 6 са от квотата на парламента. Парламентът ще си избра главен прокурор, какъвто си иска. Те ще са децата на комунистите - Христо Иванов, Мирчев възстановиха това, което майките и бащите им са привили", каза още Йорданов.

Депутатът е категоричен, че прокуратурата ще стане политическа бухалка, което и мнозинство да е.

Според него Асен Василев иска да фалира много от държавните дружества в енергетиката: "Част от тях иска да си ги вземе под шапката на министерството и да прави каквото си иска, това е корупционната линия."

Депутатите ще изчакат промените в Конституцията да бъдат обнародвани в Държавен вестник, за да ги атакуват незабавно пред КС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари