Тошко Йорданов: Нещата няма да бъдат същите

1
В почти всички общински съвети ще има представители на „Има такъв народ“
В почти всички общински съвети ще има представители на „Има такъв народ“ Снимка: БГНЕС / Архив

В почти всички общински съвети ще има представители на „Има такъв народ“

Нещата няма да бъдат същите. В почти всички, да не кажа във всички общински съвети, ще има представители на „Има такъв народ“, където ще бъдем очите и ушите на хората. Това заяви в ефира на 7/8 TV Тошко Йорданов, заместник-председател на „Има такъв народ“ и председател на парламентарната група на партията.

„Това означава, че в тези градове вече няма да могат да правят каквото си искат – тайно да правят далавери, да се прехвърлят пари, да се дават на собствени фирми и така нататък“, заяви Йорданов след края на изборния ден.

Той определи днешната избирателна активност като „чудовищно ниска“.

От своя страна Ивайло Вълчев, който бе кандидат за кмет на София от „Има такъв народ“, изрази благодарност на всички, които днес са гласували.

„На хората им е омръзнало да ги лъжат, защото резултатите ни по градовете са по-добри от тези на парламентарните избори“, посочи той. "Няма да има голям град без представители на „Има такъв народ в общинските съвети“, посочи още Ивайло Вълчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    !!!
    А ти ще си останеш същият наглец с просташкия и каруцарски език! Ти кьорав ли си бе, Хаджитошков?! Кьорав ли си бе, лакей на учиндолския инвалид?! Навсякъде смешната ви чалгарска сбирщина е на последно място и никой не ви бръсне за слива! Че кое тогава няма да е същото бе, каруцарино?!
  • 3
    1
    дdadaa
    Тихо бе, маймуняк.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари