Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предатели!

2
Йорданов е категоричен от ИТН няма да оттеглят кандидатурата на Петър Илиев за министър на вътрешните работи
Йорданов е категоричен от ИТН няма да оттеглят кандидатурата на Петър Илиев за министър на вътрешните работи Снимка: bTV

Една от партиите на протеста, „Изправи се БГ! Ние идваме!“, извърши предателство с нежеланието си да подкрепи кабинета на „Има такъв народ“.

Това заяви Тошко Йорданов в ефира на bTV.

Мая Манолова и Николай Хаджигенов са предатели. Това е предателство. Те твърдяха, че са партии на протеста“, каза той.

Йорданов подчерта, че всичко, което е било договорено по време на разговорите с трите партии, представлява една прекрасна управленска програма. „Това включва съдебна реформа, преизчисляване на пенсиите и т.н. Сега тези неща няма да се случат, защото една от така наречената партии на протеста извърши предателство“, категоричен е той.

Мая Манолова и Татяна Дончева са две дами с прекрасно комунистическо минало. Те са прекрасни морални авторитети, благодарение на които сводниците излизат от затвора с по-малки присъди, визирам поправката „Ванко 1“, добави още Йорданов.

Той отказа да коментира дали ще оттеглят правителството си, ако не получат подкрепата на две от партиите на протеста - „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“, защото за момента има решение само на едната от тях.

Йорданов е категоричен от ИТН няма да оттеглят кандидатурата на Петър Илиев за министър на вътрешните работи след неговото днешно интервю. „Петър Илиев е прекрасен юрист. Един от малкото юристи, които са печелили дела срещу Конституционния съд. Как би реагирал човек, когато започнат да унищожават кариерата ви с лъжи? Всеки един човек, който е обиден може да реагира малко по-емоционално. Петър Илиев е един от нас. Той ни беше юридическото рамо, когато правихме референдума“, каза Тошко Йорданов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари