Топлото време отстъпва на хладна есен

0
В неделя нахлува по-студен въздух
В неделя нахлува по-студен въздух

В неделя нахлува по-студен въздух

През нощта над страната ще бъде ясно със слаб западен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 11° и 16°, в отделни високи полета на Западна България по-ниски - между 5° и 9°. Утре ще преобладава слънчево време. След обяд от север-североизток облачността ще започне да се увеличава, значителна ще е през нощта срещу понеделник в източната половина от страната и на отделни места там ще превали слаб дъжд. След обяд със силен вятър от северозапад, през нощта срещу понеделник в Източна България от север-североизток ще нахлува студен въздух. Дневните температури все още ще са високи, максималните ще бъдат между 24° и 29°, в Русе - до 28°.

Над планините преди обяд ще бъде слънчево, но след обяд и през нощта срещу понеделник облачността ще е по-често значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд, през нощта срещу понеделник по най-високите части - слаб сняг. Ще духа силен до бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-късно след обяд облачността от север ще започне да се увеличава и през нощта срещу понеделник на отделни места, главно по северното крайбрежие, ще превали слаб дъжд. През деня ще духа умерен западен-северозападен вятър, който през нощта срещу понеделник ще се ориентира от север-североизток, ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са 26° - 28°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари