"Топлофикация" обяви цените си за лоялни клиенти

0
"Топлофикация Русе" продължава програмата си за лоялни клиенти
"Топлофикация Русе" продължава програмата си за лоялни клиенти

"Топлофикация Русе" продължава програмата си за лоялни клиенти

През годините близо 85% от абонатите са изпълнили условията и са се възползвали от преференциалните цени, съобщават от дружеството, пише dnews.bg

"Целта на програмата ни е да поощрим лоялните клиенти на „Топлофикация Русе“ за коректността им, защото именно благодарение на тях ние можем да осигурим топлинния комфорт на русенци. Целта ни е все повече русенци да изберат да се отопляват на парно като най-екологичния, икономичен и сигурен начин за осигуряване на топлина.", заявяват от топлофикацията. Оттам посочват, че към днешна дата около 70% от потребителите са без просрочия.

Изрядните абонати на "Топлофикация Русе" ще се ползват от пределна цена за топла вода в размер на 12,00 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик.

"За участие в кампанията е необходимо абонатите да нямат просрочени, съдебни и присъдени задължения към предприятието и фирмите за дялово разпределение до последния ден на месеца, за който се издава фактурата. Необходимо е всички уреди в имота да са с преминала метрологична проверка .Клиентите, чиито устройства не са преминали метрологична проверка, могат да възстановят правото да участват в програмата „Изряден клиент” в следващия месец след изпълнение на предписанията от Топлофикация Русе.. Третото условие за участие е осигуряването на ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение от фирмите за дялово разпределение и „Топлофикация Русе” чрез визуален отчет, дистанционен отчет или предоставяне на данни чрез интернет сайта на дружеството. "При неосигурен достъп за отчет клиентът губи правото да участва в програмата „Изряден клиент” както за текущия месец, така и за следващия.", уточняват от предприятието.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари