"Топлофикация Русе" предлага пределна цена за кубик топла вода

0
Дружеството продължава програмата "Изряден клиент"
Дружеството продължава програмата "Изряден клиент"

Дружеството продължава програмата "Изряден клиент"

Топлофикация Русе напомня на всички свои клиенти, че програмата „Изряден клиент“ е в сила и със сигурност условията по нея няма да бъдат променени поне до средата на следващата година, когато е краят на регулаторния период.

Всеки клиент, който е изпълнил условията, заложени в програмата „Изряден клиент“, получава пределна цена за битова гореща вода до 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик. Това означава, че ако за Вашата абонатна станция топлинният счетоводител е калкулирал по-висока сума от 12,50 лева без ДДС за всеки кубик подгрята вода, то ще Ви бъдат начислени 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик и нито стотинка повече.“ обясни инж. Севдалин Желев изпълнителен директор на Топлофикация Русе.

Експертът обясни, че ако калкулираната сума за съответната абонатна станция за подгряване на 1 кубик битова гореща вода е по-ниска от 12,50 лева без ДДС, то в сметката на абоната ще бъде начислена реалната цена.

Въведената пределна цена за битова гореща вода е част от корпоративната социална отговорност на Топлофикация Русе и е с грижа за русенци.“ заяви инж. Севдалин Желев.

В програмата „Изряден клиент“ участват всички абонати на Топлофикация Русе, използващи топлинна енергия за битови и небитови нужди, които са изпълнили 3 условия:

Нямат просрочени, съдебни или присъдени задължения към “Топлофикация Русе” АД и дружеството за топлинно счетоводство, което обслужва техния имот, към месеца, за който се издава фактурата.

Всички индивидуални уреди за дялово разпределение в имота са преминали метрологична проверка и са изпълнени в срок всички получени предписания.

Осигуряват ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение на своя топлинен счетоводител чрез визуален или дистанционен отчет. Условието се признава и при обявена възможност за предоставяне на отчетни данни чрез интернет сайта на Топлофикация Русе.

Изпълнителният директор на дружеството уточни, че по програмата „Изряден клиент“ не се прилага отстъпка за енергия от отоплителните тела, енергия отдадена от сградната инсталация и енергията от отоплителните тела в общите части.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    до 9
    Ами ваш си е проблемът, като си имате такива съседи, които ви цакат!
  • 0
    11
    Плевенчанка живееща в Русе
    Навсякъде в интврнет пише суми за топла вода, които не са верни, кубика си е 15лв. Имам само 2 куб топла вода, а плащам като за 4-5, без да ползвам парно, защото ще ме одерат, тази зима бях на малка ел. печка и ми беше по-добре от това парно. Изобщо не знам какво плащам, ама със сигурност цената включва и нещо, което не съм ползвала.
  • 1
    10
    Русенец
    Комунизмът още е жив. Бедния народ продължава да си краде.
  • 1
    9
    Русенци
    Топломерите нямат защита против демонтаж. Имам съседи, които си ги демонтират, жулят парното на макс и отчитат нула единици. Както и при водата, и при топлинната енергия всичко се плаща от добросъвестните абонати. Крадците няма кой да хване. Топлофикация и ВиК не се занимават с тях. Нито термокамери, нито визуален отчет на водомери и техните пломби. Това било проблем на етажната собственост.
  • 6
    8
    ТОПЛАТА ВОДА
    която подават е с ниска температура и така се надуват кубиците и мародерите ни дерат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари