„Топлофикация Русе“ започва поетапно пускане на парното

2
Дружеството ще започне пускането на отоплението в Русе на 7 ноември
Дружеството ще започне пускането на отоплението в Русе на 7 ноември

Дружеството ще започне пускането на отоплението в Русе на 7 ноември 

„Топлофикация Русе“ АД уведоми своите клиенти в града, че поради прогнозите за понижение на дневните температури дружеството ще започне поетапно пускане на отоплението от 7.11.2022 година (понеделник следващата седмица).

От топлинното дружество напомнят на русенци, че е добре да отворят напълно радиаторните вентили на всички отоплителни тела, докато се затоплят нормално. 

Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление след старта на отоплителния сезон. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    той
    Някой да прав/а си мисля че сао при нас няма да пунсат парното в скоро време.И аз съм от общежититята и да найстина е много студено там.Но заеш все пак сме студенти мислят че няма да измръзнем
  • 0
    5
    Някой
    И кога точно ще е навсякъде пуснато парното защо примерно всеки блок в близост до РУ Ангел Кънчев вече имат парно а ние в общежитията измръзваме от студ и само повтарят как то се пуска централно но как в близост до нас всеки има парно а в общежитията няма
  • 3
    4
    голям
    Ето затова хората бягат от Русе и останахме 40 000 души.
  • -2
    3
    Има проблем
    1/3-та от блока не искат да има парно, защото не живеят в блока, даже не живеят в страната, но ги рекетират да плащат сметките на другите 2/3 мързеливи безработни и пенсионери. Ама аз дори не ги познавам повечето в блока! Защо трябва да им плащам топлото?
  • 4
    2
    РУСЕНЕЦ
    Има ли агнета,ще има и стригане.Даже закъсняхте.Вече е под 30 градуса.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи имам добра и лоша новина, с коя да започна?
- Все едно.
- Напускам те.
- А лошата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари