„Топлофикация Русе“ има готовност за поетапно пускане на парното

0
От Топлофикация Русе призовават абонатите да отворят напълно радиаторните вентили на всички отоплителни тела
От Топлофикация Русе призовават абонатите да отворят напълно радиаторните вентили на всички отоплителни тела Снимка: Getty Images

От Топлофикация Русе призовават абонатите да отворят напълно радиаторните вентили на всички отоплителни тела

„Топлофикация Русе“ АД има готовност да започне поетапно пускане на отоплението от 31.10.2022 година при трайно понижение на температурите, предаде Русе Медиа

От дружеството призовават абонатите да отворят напълно радиаторните вентили на всички отоплителни тела докато се затоплят нормално. Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление след старта на отоплителния сезон.

Така също е препоръчително всеки да провери електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Гост
    Много ме интересува как и защо коеф. енергия за затопляне на 1 куб. м. вода се мени постоянно, и защо е най-висок лятото?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари