Топ 5 на най-мързеливите зодии

3
Мързеливците на зодиака
Мързеливците на зодиака

Мързеливците на зодиака

Сред нас има активни хора, които скачат от леглото бодри и свежи, и истински мързеливи хора, които трябва да спят до обяд, за да се раздвижат. Някои постигат повече от други, докато други изглежда се движат със скоростта на охлюв.

Астролозите са убедени, че мързелът е особено характерен за представителите на 5 зодии: Телец, Рак, Лъв, Стрелец и Водолей.

Телец

Представителите на зодия Телец са изключително активни, когато става въпрос за пари. Те привличат финансово благополучие и са готови да работят ден и нощ, за да го постигнат. Но щом достигнат ново ниво на комфорт, мързелът побеждава всички други черти на характера им. Те се превръщат в истински хедонисти, радват се на живота, не бързат за никъде и дори могат напълно да напуснат работа.

Рак

Раците обикновено са лежерни. Не винаги е мързел, но производителността им зависи до голяма степен от тяхното физическо и психологическо състояние. Понякога това води до прекомерна мудност. Те отлагат изпълнението на сложни задачи до последната минута. Така че Раците често остават до късно. Те също не обичат активния отдих и разходките на чист въздух. Те обожават дома си, внимателно създават семейно гнездо там и се опитват да не го напускат отново.

Лъв

Лъвовете обичат луксозния живот, вниманието и признанието на всички. Те обичат комфорта и се опитват да прехвърлят отговорностите си на колеги и подчинени. В резултат на това често стават мишена на критика заради мързела си, колкото и старателно да го крият. Но те не могат да напуснат работа - трябва да имат повече от достатъчно пари за всички развлечения.

Стрелец

Стрелците изобщо не могат да се нарекат мързеливи. Те знаят как да следват график, съставен за тях и успяват да направят много навреме. Проблемът е, че те не обичат да решават работни проблеми, когато могат да се посветят на лични въпроси, хобита или развлечения. Тук нямат време да мързелуват. В резултат на това представителите на този знак често са недолюбвани от началниците и колегите си. И нищо чудно – в работно време Стрелците правят всичко друго, освен работа.

Водолей

Водолеите са страстни и темпераментни хора, така че рутината и ежедневието ги отвращават. Те не искат да изпълняват скучни задължения и да отлагат нещата за последния момент, дори ако сроковете изтичат скоро. Ако не са в състояние да направят нещо, могат просто да не го направят и след това да измислят извинение за мързела си. Водолеите не обичат да жертват своето удобство и комфорт дори в името на срещата със стар приятел. В крайна сметка им е по-лесно да си измислят извинение и да си останат вкъщи - в блаженство и полусън.

Как да се справим с мързела

Ако сте от някоя от тези зодии, не се отчайвайте. Има начини да се справите с мързела и да постигнете целите си. Ето няколко съвета:

  • Поставете си реалистични цели. Не се опитвайте да постигнете всичко наведнъж. Започнете с малки стъпки и постепенно увеличавайте трудността.
  • Разбийте големите задачи на по-малки. Така ще изглеждат по-постижими и по-малко обезсърчителни.
  • Намерете си мотивация. Мислете за това, което искате да постигнете и защо е важно за вас.
  • Направете си график и го спазвайте. Това ще ви помогне да се придържате към целите си и да не се отлагате.
  • Потърсете помощ от приятел или член на семейството. Някой, който вярва в вас и иска да ви помогне да успеете.

С малко усилия и мотивация можете да преодолеете мързела и да постигнете всичко, което искате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ябълка
    Мързелът е отлагане на нещата във времето-до последна възможност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари