Тони Димитрова: Русе е най-красивият град

1
И това не е част от репертоара ми
И това не е част от репертоара ми Снимка: Севдалин Емануилов

Хиляди русенци станаха част от пъстроцветния карнавал на 22 юни.

Стартът на събитието бе даден от Тони Димитрова, която зарадва зрителите със своите обичани хитове. От сцената певицата заяви, че Русе е най-красивият град в България. Тони призна, че това не е част от нейния репертоар и не го казва навсякъде, а наистина според нея няма по-красив град от Русе.

По-късно бургазлииката сподели, че жегата при нас голяма, в Бургас също било горещо, но поне подухвало..."Ще се отслабва тази вечер, ще си ходя с две кила по-малко...", пошегува се звездата. След края на изпълнението й кметът Пламен Стоилов й връчи огромен букет, тъй като се оказа, че е голям нейн почитател.

По-младите зрители пък се забавляваха с Кристиян Талев - Криско. Появата му предизвика истинско въодушевление сред феновете му. Почитателите му знаеха текстовете на всичките му песни и пееха заедно с него.

По време на изявата си Криско вдигна на ръце малко момиченце и обяви, че е загубено в навалицата, и който си го познае, да отиде да си го прибере. "Ако до три минути никой не дойде, ще го взема аз", добави на шега певецът.

Криско не пропусна да се пошегува и с големите комари в Русе, за които е чувал. Тийн идолът сподели също, че отдавна не е идвал на събитие в Русе, на което да има толкова много хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари