Томислав Дончев: Горанов и Арнаудова наистина са арестувани, Менда Стоянова не е

0
Няма злоупотреба с евросредства
Няма злоупотреба с евросредства Снимка: БГНЕС

„Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова наистина са арестувани, Менда Стоянова не е“

Това каза Томислав Дончев пред bTV, докато пред ГДНП се събират симпатизанти на ГЕРБ. Там снощи беше откаран бившият премиер и лидер на партията Бойко Борисов.

Няма злоупотреба с евросредства. За мен въпросът е защо МВР свали съобщението си, което беше изпратило предварително. Там пише за хора, които са арестувани, но не са. Това е зле скалъпена политическа репресия“, каза Дончев.

Не знаем за други задържани. Надявам се колкото се може по-скоро Борисов да бъде пуснат от ареста“, каза още Дончев.

Нямаме нова информация за арестите. Нашият въпрос е дали хората сега живеят по-добре, след като лидерът на опозицията е арестуван и се намира в полицията“, коментира Дончев.

Целта е да се счупи гръбнака на опозицията. Да няма хора, които пречат на правителството да прави каквото си поиска. Дългосрочната цел е да се сплашат всички. Има опасност да се върнем 30 години назад“, допълни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    христо асенов
    Г-н Дончев,защо забравяте ареста на Н.Цонев,с белезници,на земята,наричан престъпник и това по телевизията и не само това.Произволите на МВР по ваше време са много,много..... Интересно ми е изпитвате ли малко неудобство,или срам...... Как да ви вярва човек на всичко казано и на всичко,което ще кажете. Съжалявам...много сте зле.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари