Токов удар покоси рибар в Нови пазар

1
Въдицата на 40-годишния мъж е закачила електропровод с високо напрежение
Въдицата на 40-годишния мъж е закачила електропровод с високо напрежение

Въдицата на 40-годишния мъж е закачила електропровод с високо напрежение

Токов удар порази 40-годишен рибар, отишъл да лови риба с дълга карбонова въдица, на водоем в град Нови пазар, Шуменско.

Инцидентът е станал в четвъртък, на самообразувало се езеро в града, което било зарибено и на него се събирали въдичари, пише вестник "Труд".

Мъжът бил с въдица, дълга около 5 метра. При замятането ѝ, той закачил електропровод с високо напрежение и бил поразен от токов удар.

На мястото очевидци извикали спешна помощ, но мъжът, който е от варненското село Старо Оряхово, издъхнал в линейката на път за болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари