Той вижда вагина за първи път!

26
Това е реакцията на 25-годишния хомосексуалист Рияд К, който досега никога не е имал сексуален контакт с другия пол
Това е реакцията на 25-годишния хомосексуалист Рияд К, който досега никога не е имал сексуален контакт с другия пол Видео: Riyadh K

На снимката се вижда реакцията на мъж, който вижда за първи път вагината на своята колежка Ариел Скарчела (30) - съобщава The Sun.

Двамата блогъри от YouTube Риад К. (25) и Ариел Скарчела си направиха любопитен експеримент, като взаимно си показаха един на друг половите си органи, тъй като и двамата са хомосексуални и досега не са имали никога сексуален контакт с другия пол.

Звучи комично, но ситуацията наистина е такава.

Двамата изобщо не се познават и са се запознали през социалните мрежи, като споделили своя проблем в Twitter, след което се уговорили да си направят публично видео-сеанс, на който да заснемат реакцията на другия на това, което виждат. И след това да го пуснат в Интернет - всеки в своя влог.

Още в началото на видеото се вижда, че и двамата се чувстват доста неловко и ситуацията им е доста неприятна. Но и напълно логична, така както реагират обикновено децата, когато се окажат в притеснителна ситуация: двамата постоянно се хилят и подсмихват.

Но и двамата са категорични: това, което са учили в училище за половите органи няма нищо общо с реалността.

Когато Ариел сяда на кревата и си събува гащите, Риад изпитва притеснение и не смее дори да  погледне. Но след като тя го подканва, реакцията му е доста смешна.

Той просто извиква "Уау" и се отдава на емоциите. Младият мъж признава, че е впечатлен от видяното. След което започват да се проучват взаимно. Това, което е замислено като експериментално видео в крайна сметка се превръща почти в научно-популярно видео.

Риад признава: "Има части на женското тяло, които изобщо не познавам и нямам представа каква им е функцията.

Знам, че много мъже имат фобия спрямо В. Това е истинско сексуално образование".

Ариел му разказва, че нейната вагина, когато не е окосмена, е "нормална", за разлика от тези на порнозвездите, които се подлагат на лабиапластични операции.

Риад пита: "Кога ще свърши това?".

След което казва, че това, което е видял е красиво и й дава пет на Ариел.

Тя му отвръща: "Току-що се изкъпах. Абсолютно чиста съм".

На блога на Ариел пък има друго видео, в което Риад се разголва

Честно казано, изобщо не става ясно, дали двамата наистина не са виждали гол представител на другия пол. Но реакциите им наистина са спонтанни и неподправени. 

Източник: temaonline.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари