Тодор Тагарев: За посещението на Зеленски върви подготовка, съжалявам, че изтече информация

0
Надявам се това да не осуети идването на украинския президент, добави министърът на отбраната
Надявам се това да не осуети идването на украинския президент, добави министърът на отбраната Снимка: БГНЕС

Надявам се това да не осуети идването на украинския президент, добави министърът на отбраната

За едно такова посещение върви подготовка от известно време, тя не е публична. Съжалявам, че изтече информация в общественото пространство. Това заяви пред TV 1 министърът на отбраната Тодор Тагарев.

Тази визита е важна за нас самите, съжалявам, че изтече информация. Надявам се това да не осуети идването на украинския президент, добави Тагарев. Правителството прие решение за нов транш вече военна помощ. Това решение направихме доста бързо за три седмици, посочи военният министър. Анализираме заявените потребности от Украйна, след това анализираме нашите възможности.

България е направила необходимото да изпратим боеприпаси до Украйна, дали директно или не, това са второстепенни въпроси, коментира Тагарев, предаде БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Българин
    Реветееее... мрете в адски болки и мъки, рушлямски тролове нещастни! България подкрепя нашите украински братя, които се борят с агресорите от ТероруZZстан! Героям слава!
  • -1
    4
    Имеее
    Ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.
  • 10
    3
    Так же ...
    Щом Зеленски опря да проси от България, означава че нещо на фронта не е наред.
  • 2
    2
    Русенец
    Аз пък желая да чукам тоя наркоман докато пукне хохлата му разпоебана!
  • 18
    1
    Аз
    Аз пък не желая зеленски да идва в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари