Тодор Неделев ще остане най-малко една седмица в болницата в Тбилиси

1
Българският национал е опериран от професор Шота Ингороква
Българският национал е опериран от професор Шота Ингороква Снимка: Официален сайт на Ботев (Пд)

Българският национал Тодор Неделев, който бе ранен миналата вечер, e бил опериран от професор Шота Ингороква.

Младият, но много популярен неврохирург, не е бил на смяна по време на инцидента, но е бил извикан по спешност в отделението, за да се погрижи за състоянието на българския футболист.

Най-важното нещо е, че няма хематом и кръвонасядания след операцията, отбелязали от медицинския екип на болницата в грузинската столица, пише Sportlive.bg.

Към момента Неделев е под упойка и ще бъде събуден към 12:00 часа българско време. Предполага се, че халфът ще остане хоспитализиран около десет дни.

Професор Ингороква работи към австрийски университет, където е поканен заради качествата си и често пътува между алпийската страна и Тбилиси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари