Тия мюсюлмани с "пишки" са сигурни, че нищо не може да им се случи

4
Ако признатите изнасилвания са 2 - значи са поне 6
Ако признатите изнасилвания са 2 - значи са поне 6

Това е постът на журналиста Мира Баджева по повод жестокостта, с която посягат бежанците на жените в Германия.

"Такаа, и постепенно става ясно, че освен в Кьолн - още в Хамбург, Щутгарт, Берлин, Дюселдорф, Билефелд, Залцбург, Цюрих, Хелзинки е имало мигрантски сексуални изстъпления срещу жени. И това е само дотук.
При жените е така - срамуват се, крият, опитват се да омаловажат и забравят травмата от унижението и насилието. Когато някоя посмее да говори, и някои други се осмеляват, но далеч не всички. Повечето мълчат - доказано е в практиката. Ако официалните жалби досега са 121, значи всъщност случаите са най-малко 300-400.

Ако признатите изнасилвания са 2 - значи са поне 6. Ако градовете, в които са регистрирани масови оплаквания от жени, са 9, със сигурност са поне два-три пъти повече. Разбирате ли за какъв "размер на бедствието" само за една нощ става дума?

Мащабът е стряскащ, но още по-стряскащо е тоталното чувство за безнаказаност на извършителите. ("Дръжте се добре с мен, защото съм поканен тук от фрау Меркел!", "Ще скъсам пред очите ви разрешителното си за пребиваване и утре ще си извадя ново!")
Тия млади мюсюлмани "с пишки" (по Тома Томов) са сигурни, че имат насреща си кастрати, хипертолерантни плужеци, които нищо не могат да им направят - точно както са импотентни да защитят дъщерите и жените си. Вече са установили, че, щом са в тълпа - всичко им е позволено - да преминават незаконно и безпрепятствено десетки държавни граници, да чупят хотели, да палят и изхвърлят мебели и храни, да ограбват.

И това им убеждение досега не е опровергано. Кьолнските полицаи пишат "отчаяни" доклади и кършат пръсти, че не били подготвени за явлението и че така не са ги унижавали от 29 години (като че ли тях са изнасилвали и обарвали). А посегателствата са се случвали в продължение на часове - през цялата нощ, на централни площади и гари, не по кьошетата в крайните квартали. Нямат радиостанции и сили за бързо реагиране ли? Хем били неподготвени и отчаяни, че са неспособни да се справят с нападателите, хем установили, че има проблем на 4-тия ден - кое от двете е вярно?

Нито един не е арестуван все още (макар че според БиБиСи има 16 идентифицирани). Никой не е обвинен, разгласен, подложен на остракизъм, депортиран или осъден. И това става в оная уредена държава - ами ако утре подобни тълпи се заформят у нас, нали не си правите илюзии, че ще има кой да ни защити (на жените говоря)? Впрочем от БиБиСи току-що научих, че в новогодишната нощ в германското градче Weil am Rhein (граничещо с Франция и Швейцария) 4-ма сирийци на възраст между 15 и 21 години са изнасилили 2 местни момичета на 14 и 15 г. И не, този случай нямал нищо общо със събитията по същото време в останалите западни градове. Общи са само "пишките".

Facebook Мира Баджева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Как кръстихте бебето?
- Тодор, на баща му.
- Но той е Иво?!
- Иво е съпругът ми...

Харесай Дунавмост във Фейсбук