Титаните подкрепят кауза на Русе

5
28 отбора излизат на русенска сцена в помощ на Фондация „Александър Русев“
28 отбора излизат на русенска сцена в помощ на Фондация „Александър Русев“ Снимка: Facebook / Титаните

28 отбора излизат на русенска сцена в помощ на Фондация „Александър Русев“

Днес и утре, 13 и 14 април, Арена Русе е домакин на „Арена на Титаните“. 56 участници разпределени в 28 отбора ще подкрепят каузата на Фондация „Александър Русев“ в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения. Характерът на предизвикателството е като добре познатите ни формати от типа „Фермата“, „Игри на волята“ и „Сървайвър“.

В първия ден от 9:00 часа на арената излизат 14 жени, 14 мъже и 28 деца на възраст между 13 и 16 години на редица изпитания, свързани със сила, ловкост, сръчност, умения за баланс и логическо мислене, съобщават организаторите.

Водещ ще бъде Вера Балабанова, а публиката ще може да гледа безплатно зрелищните битки. На място в зала Арена Русе ще бъдат поставени кутии за дарения на Фондация „Александър Русев“ и така всеки ще може да бъде част от благородната кауза.

Специален гост на събитието ще бъде Станислав Иванов, победителят от Hell’s kitchen за 2023 г. Той ще приготвя вкусна храна безвъзмездно в подкрепа на Илиян Русев - Скури и неговите златни рибки. През залата ще бъдат разположени щандове с още вкусни предложения и напитки.

Благотворителният „Щанд на майките“ също ще бъде на място, откъдето всеки желаещ ще може да си закупи сувенир или талисман. Средствата отново отиват за Фондация „Александър Русев“.

Призивът на организаторите е публиката да носи плюшени играчки, които всеки може да остави благотворително на Щанда на майките в зала Арена Русе. Тези играчки също ще бъдат продадени за благородната цел.

Голямата изненада по време на събитието ще бъде Огненото шоу на Мартин Димитров и неговия екип. По много впечатляващ и атрактивен начин победителят от Арена на Титаните през 2023 г. се присъединява към каузата със своите професионални умения и силен заряд.

Програмата на събитието включва още игри с публиката, които ще се проведат на място между почивките на участниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Николай Ралчев Тутракан
    Търся си ебачи.Аз съм ГЕЙ на 48 години и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари