ТИР се обърна край летище Варна

2

Камион със слънчогледово зърно се обърна до Мотопфое

Тежкотоварен камион, натоварен със слънчогледово зърно, се обърна до Мотопфое в района на летище Варна, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Сигнал за инцидента е подаден в 9:53 часа тази сутрин. Заради инцидента движението за тежкотоварни превозни средства се отклонява по обходен маршрут към Игнатиево и от там по стария път, а леките автомобили се пропускат поетапно, уточниха от ОД МВР - Варна, цитирани от TheSite24.

Контролът над ситуацията е поет от служители на РУ Аксаково.

По първоначална информация до пътното произшествие се е стигнало заради мократа настилка, а обратният наклон на отсечката е способствала за инцидента.

Шофьорът на ТИР-а е добре, но е отведен в болница заради оплаквания от болки в ръката. Пробите му за алкохол са отрицателни, допълниха още от полицията във Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари