ТИР разпиля каси с бира на пътя Русе - Бяла

5

Тежък пътен инцидент между два тира затвори пътя Русе - Бяла

Катастрофа между два тежкотоварни камиона затвори отсечката между Волово и Борово. Заради разпилени каси с бира по пътното платно, екипи на Пътна полиция пренасочват трафика през обходни маршрути.

Инцидентът стана около 9:00 часа тази сутрин. По първоначална информация ТИР с румънска регистрация пътувал в посока Бяла. При ляв завой се удря в ремаркето на насрещно движещия се камион, натоварен с бира, който се движил в посока Русе.

В следствие на удара румънското превозно средство се преобръща в канавката. На място пристигат екипи на полицията и спешна помощ. В беленската болница за преглед е настанен водачът на румънския ТИР.

По чудо няма сериозно пострадали. За почистването на пътното платно се наложи намесата и на екипи на Пожарна безопасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    МЪКА
    Мъка, мъъъка!
  • 7
    2
    РУСЧУКЛИЯ
    Карат си чужденците,но пък си и плащат,макар и на ръка.
  • 26
    1
    Коментатора
    Мамалигарки и турски тираджии карат като ненормално по пътищата. Няма кой да ги контролира. Заети са да се крият из храстите с триногите да глобяват българските шофьори!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари