Два ТИР-а катастрофираха на пътя Русе - Бяла

3

Единият камион се е обърнал извън пътя

Катастрофа между два ТИР-а се е случила на пътя между Волово и Борово.

За инцидента съобщиха очевидци. За да избегнат сблъсък, шофьорите на двата тежкотоварни камиона са излезли от пътя, при което единият ТИР се е обърнал.

Няма информация за пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    до 3
    Факт е. България не събира глоби от нарушители с автомобили с чужди регистрации във времето, които преминават за пореден път на нашата територия и са направили нарушение по-рано. Докато в другите държави те глобяват за нарушение направено и преди две години, след като им излезе в системата и то те хващат по регистрационен номер, без значение кой управлява превозното средство.
  • 8
    3
    ВАЖНО
    До 2. - Добре де, след като ТИР-а е нарушил правилника и има основание за глоба, защо нашата митница не му взема парите ? Нашите митници гърбави ли са или недъгави , че не могат от едни нарушители да приберат глобите ? Много странно.
  • 9
    2
    към 1
    Колега, не са виновни водачите на тирове, че в БГ превишават скоростта над определената. Виновни сме си ние, че след като го снима камера или след като е направил нарушение, не успяваме да му вземем парите по наказанието. Виновни сме си ние, че не се учим от чуждия пример - в Австрия, Унгария, Англия и т.н., / за Румъния е малко по-различно, но и там вече е доста болезнено за нарушенията / - ако направиш нарушение в момента и има снимка за това, може в момента да не успеят да ти вземат парите за нарушението, НО при следващо преминаване на граница или при последваща проверка това излиза и повярвай ми става страшно..... стотици, та дори и хиляди евра се събират в "бедните" им икономики....
  • 9
    1
    ВАЖНО
    По международното шосе при ограничение 60 те карат със 100. В град Русе. Не признават нито камери, нито глоби. Незнайно защо слагат в тях някакви диваци да ги управляват. Защо се чудите като се обръщат ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари