Зрелищни кадри от гонката с ТИР в Бургас

1
Видеокадри от преследването и катастрофата, присъщи за холивудски екшън филм
Видеокадри от преследването и катастрофата, присъщи за холивудски екшън филм

Видеокадри от преследването и катастрофата, присъщи за холивудски екшън филм

18-годишен криминално проявен вдигна на крак полицията в приморския град

Както вече съобщихме, младеж без шофьорска книжка открадна тежкотоварен камион и преобърна машината на възлов булeвaрд в Бургac cлeд преследване c пoлициятa. Инцидeнтът e cтaнaл мaлкo cлeд пoлунoщ нa кръгoвoтo кръстовище нa бул. "Cтeфaн Cтaмбoлoв". Шoфьoрът, 18-гoдишeн млaдeж oт Cрeдeц, стар познайник на полицията, e aрecтувaн. Кaмиoнът e oткрaднaт oт пaркингa нa зaвoд зa дървooбрaбoткa. Пo първoнaчaлнa инфoрмaция нямa пocтрaдaли, но материалните щети са големи, предаде 

На 09.12.т.г. около 23.45 ч. служители от Пето Районно управление – Бургас забелязали в районна на бл. 39 в к-с „Изгрев“ / в еднопосочна улица/ криволичещ тежкотоварен камион, като подали сигнал със стоп-палка за спиране и извършване на полицейска проверка. Водачът не се съобразил с полицейските разпореждания и увеличавайки скоростта се включил в улица „Димитър Димов“, преминавайки с десен завой по ул. „Копривщица“, бул. „Демокрация“, ул. „Дунав“ и с десен завой по бул. „Стефан Стамболов“ в посока София.

Камионът е последван от полицейски патрули и в района на кръговото кръстовище до хотел „Мираж“, поради движение с несъобразена скорост по мокра пътна настилка, товарният автомобил се преобръща в дясно, блокирайки бул. „Никола Петков“ в посока от к-с „Изгрев“ към Централна градска част и София и разсипвайки по пътното платно дървения материал, с който е бил натоварен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Връзката с жена е като ПИН кода - сбъркаш три пъти и си блокиран!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари