Верижна катастрофа в Русе

33
Три автомобила се удариха на булевард "Липник"
Три автомобила се удариха на булевард "Липник" Видео: Русе Медиа

Три автомобила се удариха на булевард "Липник"

Верижна катастрофа с три автомобила стана тази сутрин около 7:30 ч. на булевардЛипник“ в близост до спортната зала в Русе.

За кратко движението в района на катастрофата бе затруднено, информира Русе Медиа.

Автомобилите са се движили в средната от трите ленти за движение в посока кръговото кръстовище. При неизяснени още обстоятелства, лек автомобил „Тойота“ е ударен в задната си част от лек автомобил „Форд“. В тях от своя страна се е врязал автомобил с разградска регистрация.

Инцидентът се е случил на мокра настилка. Най-вероятно "Тойота" -та е намалила заради автомобилите пред нея, същото е направил и водачът на "Форд"-а. Предполага се, че младият водач на Шевролета, късно е видял и реагирал на случващото се пред него. В резултат се е забил в задната част на "Форд"-а , като го е запратил напред към "Тойота" -та.

В момента екип на полицията изяснява обстоятелствата около инцидента, вземат се алкохолни проби на водачите.

При катастрофата няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    32
    Шофьор
    До 22 Боклук три коли имам СВ и никога не са били лизингови!
  • 0
    31
    Автокъща " Осман Карс "
    Продавам черен Шевролет Камаро, 300 кс,забележки по капака на двигателя, без предна броня. Качваш се и караш. Може и за части.
  • 5
    30
    Различно
    ли е да утрепеш хора с лъскава кола или бракма
  • 7
    29
    до 27
    И освен това ковчега няма джобове. Каквото направиш на материалния свят си остава за него. След като умреш Бог ще реши дали ще споделиш вечен живот с него или ще гориш цяла вечност. Така че тея материалисти, които са издигнали материалното пред Бог, могат да са сигурни, че за тях шансове няма, за тези, които още са с разсъдъка си и мислят как да направят добро на някой друг и да разпространяват любов, за тях има шанс за вечен живот. Само трябва да приемат Исус. Иначе другите да си гледат колите и заплатите, да видим кой ще умре с усмивка и кой ще реве, че умира.
  • 11
    28
    Д И С Т А Н Ц И Я !
    ЗДвП. Раздел IV. Скорост и дистанция. Намаляване на скоростта. Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват. (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари