Тийнейджъри стрелят по малки деца в София

0
Младежите изпразнили 10 пълнителя с пластмасови топчета, има пострадали
Младежите изпразнили 10 пълнителя с пластмасови топчета, има пострадали

Младежите изпразнили 10 пълнителя с пластмасови топчета, има пострадали

Опасна ситуация в училищен в двор. Тийнейджъри са стреляли с пистолет по по-малки деца в пред 53 ОУ в столичния квартал „Горна баня“. Екшънът се разиграл в ранния следобед във вторник, сигнализираха жители на квартала.

Петима младежи на възраст между 13 и 15 години се появили в двора, докато малчуганите спортували. Двама от тях носили пистолети с пластмасови сачми, съобщи Telegraph. Насочили ги към спортуващите и започнали да стрелят и изпразнили 10 пълнителя. Улучили и момиченца.

Малчуганите изпитали адски болки. Част от тях са със спукани капиляри и насинени. Едно от пострадалите момиченца е с окървавено коляно. Има деца, които са обстрелвани директно в лицето, а сачмите попаднали близо до очите. По чудо никой не е останал без око.

“Молим родителите на въпросните тийнеджъри да вземат мерки срещу агресията на децата си, докато не е станал сериозен инцидент и за да не се налага мерки да взимат родителите на пострадалите деца, отправят апел жители на квартала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Идиоти
    Такива!!!!Че тези изроди и с истински куршуми могат да стрелят!!!!Абе тази новина я представяте,като,че тинейджери берат пролетни цветя!Осъзнавате ли колко е сериозно това?
  • 15
    1
    Тъжна
    Май точно това е много-много страшно поколение, възпитавано от родители, израснали с чалга, гюбеци и учиндолските простотии и с такъв чалга манталитет, както и баби и дядовци, още ревящи за соца. Горката ни държавица...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари