Шестокласничка скубе и блъска своя връстничка в столичен МОЛ

1
Агресията е заснета от други деца, а клипът е разпространен в TikTok
Агресията е заснета от други деца, а клипът е разпространен в TikTok Видео: NOVA

Шестокласничка скубе и блъска своя връстничка в столичен МОЛ

Агресията е заснета от други деца, а клипът е разпространен в TikTok. Случката е отпреди дни, но поведението на нападателката е агресивно от месеци насам, твърди Милан Генадиев, баща на пострадалото момиче, предаде NOVA.

В училището много пъти я е обиждала. При един от случаите са я блъскали в автобуса. Принудили са я да слезе на една от спирките, където се качва по-големият ѝ брат и всъщност той се е намесил и я е защитил”, разказа Генадиев.

Според Милан дъщеря му не е единствената ученичка, станала жертва на подобна агресия.

Детето ми казва, че никога не е провокирала момичето”, поясни той.

Милан подава устно оплакване пред ръководството на 139-о основно училище в София. Оттам го уверяват, че ще вземат мерки.

„Моята заместничка каза, че децата са разговаряли с педагогическия съветник. Психоложката също е влизала в часовете”, каза Румяна Дончева, директор на 139 ОУ "Захарий Круша".

Вербалната агресия обаче не спира. Шестокласничката продължава да звъни и обижда по-голямото момиче, казва още Милан. А ръководството на училището е потърсило и другата страна в спора.

Вчера се запознах с майката на нападателката. Тя твърди, че процесът е двустранен - и двете деца са имали еднакво агресивно поведение една към друга. В началото е било вербално”, поясни Дончева.

Още на 15 септември Педагогическият съвет ще реши какви мерки да вземе спрямо агресивната ученичка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Инж Томов
    Подкрепям другите коментари. Kрайно време e да спре тази вакханалия в средните училища. Почиват по три месеца лятото, учениците мързелуват и бездействат. По цял ден момичета се разкрават по улиците, облечени като проститутки с голи кръстове и къси полички и маса гримове, мигли и маникюри. Даскалите ходят по чужбина и по морето по 10 пъти на едно лято, докато всички други в тази държава изнемогват в кризата. Докога така?! Тези пари за техните заплати излизат от нашите джобове.
  • 6
    1
    Сп
    Еми много ги разглезихте учениците ....... То не бе лятна, полулятна, есенна, полусрочна, междусрочна, пролетна, зимна ваканция ....... На тях им трябва само яко учене, строг режим и лятото в трудови лагери, да нямат сили да си кажат името после ......... Иначе вдигайте още даскалските заплати..........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари