Тийнейджъри изпаднаха в безсъзнание на парти за Хелоуин в чешка дискотека

0
Двама младежи са с опасност за живота
Двама младежи са с опасност за живота Снимка: Туитър

Всички пострадали са на възраст между 15 и 20 години

На парти за Хелоуин в чешка дискотека най-малко осем души бяха ранени в неделя сутринта, петима от тях сериозно.

Говорител на чешката новинарска агенция CTK съобщава, че двама младежи все още са с опасност за живота, информира Дарик радио.

Всички пострадали са на възраст между 15 и 20 години.

Според информация на очевидци на стълбище към дискотеката в Слушовице в Източна Моравия е имало тълпа от младежи, които са се блъскали, за да влязат в заведението. Заклещените тийнейджъри са изпаднали в безсъзнание.

Паника предизвика и трагедията в южнокорейската столица Сеул през уикенда. Там бяха убити над 150 души, а много други бяха ранени. Около 100 000 души са се били събрали в Итауон за най-големите празненства за Хелоуин на открито преди да се случи инцидентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари