Тихомир Василев: Партия "Български глас" ще се учреди в неделя

1
Това ще се случи на протест пред президентството
Това ще се случи на протест пред президентството Снимка: БГНЕС

Това ще се случи на протест пред президентството

Тихомир Василев, един от организаторите на протестите през лятото на 2020 година, и негови съмишленици ще учредят партия "Български глас" в неделя. Това ще се случи на протест пред президентството, който започва в 12 ч., обяви Тихомир Василев, предава БНР.

Той уточни, че партията обединява разочарованите от политическите формации на "промяната". Членовете на новата формация ще работят за преодоляване на политическата криза и реално участие на гражданите в политическите процеси.

Работим по изграждането на партия „Български глас“ от няколко месеца и вече имаме местни организации в много градове в страната. Във Варна това е една неправителствена организация“, каза още Тихомир Василев.

В новата партия ще се включат бившият депутат от партията на Слави Трифонов Георги Попов, музикантът Пепи Писарски и юристът Огнян Митев.

Подробности мое да чуете в звуковия файл:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари