Тези думи са за русенците, които прескачаха паднал на пътя човек

10
За пореден път си доказвам че русенци нямат сърца
За пореден път си доказвам че русенци нямат сърца Снимка: Dunavmost, архив

Русенецът Галин Трифонов публикува гневен пост във фейсбук групата "Русе"

В него той изразява възмущението от случка, разиграла се пред очите му. Възрастен мъж е бил безпомощен на земята, на никой от минувачите не му помогнал. 

Ето какво написа Трифонов:

"За пореден път си доказвам че русенци нямат сърца! Преди малко срещу закритото пазарче до Руската гимназия, един старец паднал на платното, няколко групи младежи го подминават все едно нищо не виждат.

Спрях колата вдигнах го и го закарах до у тях пред погледа на погнусените младежи. Иначе всички големи сърца за украинските бежанци.

Или кой от кой по-голям специалист за катастрофата на "Липник". Ама някой да помогне наистина на човек в нужда - няма. Не го пиша тоя пост за популярност, не ми трябва, а за всички които подминахте падналият възрастен човек на улицата!"

Галин Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Русенец
    Българина е щастлив само пт мъката на чуждия!! Храната за хората е чуждото нещастие!!! Управляващите се грижат за циганите ,явно те са бъдещето на народа ни!!! А Пенчо…Пенчо е един пенкелер,както 90% от Българите!!!
  • 2
    7
    Valentin
    Изпитах го такава злоба и а в Русенци
  • 4
    6
    Спок
    Какво общо имат украинските бежанци?
  • 20
    5
    Мунчо
    Градът е в колапс и това е видимо!Хората са обезверени,няма лидер,няма и ценности.Останалото е следствие-заслужено...скоро няма да свърши!!!
  • 9
    4
    Заарата
    Изборът на Пенчо ,изпрати русенци на най ниското стъпало на интелектуалната стълба в България ! За тях са нужни червени фланелки, с надпис- НИКУЙ НЕ МОЙ МА ВЪРНА У СЕЛУ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари