Тези близначки изумиха лекарите

1

Когато Хана и Кайл за първи път научават, че ще им се родят близнаци, те се шегуват, че е напълно възможно едното от тях да бъде със светъл цвят на кожата, а другото - с тъмен. Също като тях двамата.

Близначета изненада - Хана е бяла, докато Кайл е мулат.

Те никога не са си и помисляли, че именно това ще се случи в последствие.

Едното от двете близначета - Аная се ражда със светла кожа, подобна на майка си, докато Майла се появява на бял свят като мулатче, също като своя татко, пише За Жената.

“Кайл е мулат, а аз съм бяла. Нашите приятели се шегуваха, че нещо подобно може да се случи, но аз през смях отговарях, че това не е много вероятно. Сега нашите две момичета предизвикват погледите на хората, където и да отидат”, споделя Хана.

Двамата влюбени споделят, че често попадат на хора, които дори не вярват, че двете близначета имат каквато и да е връзка помежду си.

“Дори не мога да отида до супермаркета, без някой да ме спре и да ме пита за тях”, разкрива Хана.

Според майката на Хана, освен различен цвят на кожата, двете момичета притежават и различни характери. Майла е изключително активна, докато Аная е доста по-спокойна.

Когато двете близначки се раждат, майката не успява да забележи разликата в цвета на кожата им на секундата.

“Отначало и двете момичета имаха лилави отенъци на кожата си и изглеждаха по-тъмни. Поради това сметнах, че са се метнали на Кайл. Сега разликата си личи далеч повече”, обяснява щастливата майка.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари