Тежка катастрофа отне живота на българин в Южна Каролина

0
Слави Иванов оставя съпруга и две деца
Слави Иванов оставя съпруга и две деца Снимка: SCHP TROOPER 1ST CLASS TYLER TIDWELL

Български шофьор на камион е починал при тежка катастрофа в Южна Каролина. Инцидентът е станал близо до Holly Hill малко след 4,30 часа сутринта, съобщава bg-voice.com.

Тогава джипът се е врязал в камиона, а при удара е започнало да изтича дизелово гориво, което се е възпламенило.

Българинът Слави Иванов загива на място. Другият шофьор е откаран в болница. Слави е родом от Димитровград. През последните години обаче е живял в Charleston Mоunt Prospect в Южна Каролина.

След себе си оставя съпруга, дъщеря и син. "Изключителен герой и обичан баща. Опустошителен инцидент, всеки вид помощ е необходима в трагичен момент като този", написа в социалните мрежи синът му Давид Иванов.

"Баща ми Слави беше човек, който винаги помагаше и никога не искаше нищо в замяна. Той беше нашият герой, който пожертва всичко, опитвайки се да обедини семейството си, след като се раздели за 10 години с нас за 10 години. Той беше професионален шофьор на камиони с над 15-годишен опит. На 09.09.2019 г. той е убит при брутална катастрофа на магистралата заради небрежност от друг шофьор. В резултат на инцидента камионът му избухна в пламъци и се взривява", пише дъщеря му Юлия.

"От тялото му не остана почти нищо. Заради липсата на какъвто и да е материал за ДНК изследване, идентифицирането ще отнеме повече време. Разследването е в ход и семейството ми няма информация относно нашия любим баща. Тъй като той беше единственият човек, който носеше пари вкъщи, в момента търсим финансова подкрепа, за да покрием най-основните си нужди. Татко беше горд и никога не приемаше помощ. Вашата подкрепа за нас в момента обаче е от жизнена необходимост", добавя тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук