Тежка катастрофа на пътя Русе - Щръклево

3
При инцидента са пострадали трима души
При инцидента са пострадали трима души Снимка: Архив

При инцидента са пострадали трима души

Тежка катастрофа стана на път III-20, в района на км 5+900, в посока от град Русе към село Щръклево.

Инцидентът е станал около 09:00 часа на 20 януари. Лек автомобил "Пежо 206" с русенска регистрация, управляван от 63-годишен мъж, движещ се в посока от град Русе към село Щръклево, с несъобразена скорост с пътните и атмосферните условия, е изгубил управление над превозното средство, навлязъл е в лентата за насрещно движение и е блъснал лек автомобил "Мицубиши" с водач – мъж на 41 г., пътувал в обратна посока.

При произшествието са пострадали трима души. Водачът на "Пежо" е настанен с фрактура в болница "Канев". Двама пътници от другия автомобил – жена и дете, са прегледани в медицинското заведение, след което са освободени за домашно лечение с натъртвания.

Произшествието е документирано от полицията. На 63-годишния водач е съставен акт по чл.20, ал.2 от ЗДВП. Пробите и на двамата водачи за алкохол са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Шофиор
    Затова, преди да подпишеш Протокола, описваш фактическата обстановка. Като например: улица "Ханку Брат". И директно го слагаш на полюцаите.
  • 5
    2
    гост
    То това за "несъобразена скорост " е най-лесно да се пише и измият ръцете си . А какво е било състоянието на пътя и дали изобщо е бил обработен със сол или луга това не се пише.
  • 11
    1
    Дърт селяндур
    Бримчи с трошката си на леда
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари