Дама зад волана е предизвикала катастрофата на улица "Борисова"

5

При инцидента са пострадали трима души

В 21:00 часа на 28 февруари, чрез телефон 112, в ОДМВР - Русе е получен сигнал за пътен инцидент с пострадали на кръстовището образувано от ул. "Борисова" и бул. "Неофит Бозвели" в Русе.

На местопроизшествието са изпратени служители на пътна полиция, а впоследствие и дежурна оперативна група за извършване на оглед. Установено е, че лек автомобил "Шевролет Каптива" /с русенска регистрация/, управляван от 23-годишна жена, при движение по ул. "Борисова" в посока централната ж.п. гара е предприел маневра за завиване наляво в посока бул. "Неофит Бозвели“ се е ударил в кръстовището с движещ се по ул. "Борисова" в посока центъра лек автомобил марка "БМВ", с русенска регистрация, управляван от 25-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

При инцидента с фрактури са пострадали двамата водачи и пътничка от "БМВ"-то.

След прегледи в болницата на 25-годишния е установена фрактура на подбедрица, на 20-годишната пътничка - на лакът, а на 23-годишната водачка - на ходило.

Причините за настъпилото ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    14
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
  • 0
    13
    до кретена 11
    Божее, доживях анонимник да ми се праив на мъж без да застане с име и адрес в жалкото си коментарче! Това по въпроса с евтините ти заплахи. Иначе по темата - краш тест с 50 в бетонна стена или челен удар в друга движеща се кола със сравнително еднаква скорост - енергията на удара си е кажи-речи еднаква. Сега, освен че си прост като гъбено семе и в безсилието си говориш за майки, доказа и че си бягал яко от часовете по физика. Вероятно си някое хюмне, живеещо в Дружба, Чародейка или друг краен квартал, пълен с тъмни субекти с некачествени гени.
  • 2
    12
    DMT
    Първо пак много бързо от единия виновен, минахте на другате. В предния пост свидетел казва че кола пред БМВ решава да спре понеже сфетофара започнал да свети жълто. Ако е така както твърди свиделя, кой тогава ще е виновен.
  • -2
    11
    ...
    Ей, гледача на краш тестове. Забелязал ли си че повечето ги правят с неподвижно препятствие? Не е като кола, която се измества в резултат на удара. А олигофрен е тоя дето го е турил на майка ти. Ако не си съгласен, ела да ми го кажеш лично смелчага.
  • 11
    10
    сексолог
    Жените са много лоши шофьори. Лично видяно многократно как жени правят отвратителни нарушения , поради разсеяност , неумения или просто поради некадърност . Пък вие си им раздавайте шофьорски книжки на кило.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари