Леко се отърва 20-годишният шофьор, който размаза БМВ-то си на булевард "Липник"

22
Спътникът му като по чудо е без драскотина, а шофьорът е откаран в болница със счупен крак
Спътникът му като по чудо е без драскотина, а шофьорът е откаран в болница със счупен крак

Спътникът му като по чудо е без драскотина, а шофьорът е откаран в болница със счупен крак

20-годишен младеж пострада, след като БМВ-то му се заби в уличен стълб на булевард “Липник“ в Русе. Инцидентът стана в час пик тази вечер в участъка под моста в посока от Олимп към Кръговото.

20-годишният водач, който е бил зад волана на автомобила, собственост по първоначална информация на баща му, е изгубил управление, предава Русе Медиа. Предполага се, че се е движил с висока скорост, при което е закачил с предната лява гума бордюра на разделителната ивица и след около 20 метра се е врязал в стълб от тролейбусната мрежа. Стълбът е бил непосредствено преди колоните на моста, където при такива инциденти са ставали тежки катастрофи с жертви. Ударът е бил толкова силен, че и двете осветителни тела на върха на стълба са се откачили и са паднали, а колата е отскочила към бетонната стена.

В БМВ-то са пътували водачът и още един младеж. Пътникът се е отървал по чудо без драскотина, а шофьорът е откаран в болница. Той е със счупен крак.

При удара предницата на колата е разпиляна напълно, а предната лява гума се е откъснала. Заради инцидента движението по бул.“Липник“ в посока центъра бе преустановено.

Водач на тролей разказа, че автомобилът, който го е изпреварил по булевард “Липник“, се е движил през цялото време с висока скорост.

На място има екип на почистващата фирма „Нелсен“, която да отстрани отломките по платното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    30
    До моа ли да питам
    Явно сме на пръсти хората, които мислим така! Тук са само "шафьори" и злобари. Въобще не мисля да оспорвам мнението на някого(просто няма смисъл да комуникирам с тиквеници). Весели празници и от мен!
  • 3
    29
    Моа ли да питам
    Хора,датата е 24 12/Бъдни вечер/.Обърнете внимание на позитивните неща,семейство,приятели.Не бъдете агресинвни,2023 та ще ни предостави 365 дни,в които да ''кръстосваме шпаги''.
  • 2
    28
    Фртио
    Само със счупена ръка?Убиец!Добре,че не е убил невинен!!!!
  • 2
    27
    Бмв шофьор
    "ЖАЛКО" А ти да ни чакаш там по гръб години наред! 😉 Стига сте се правили на интересни марката не ви е виновна! Като си малоумен и с велосипед можеш да се убиеш.
  • 9
    26
    daskal
    За какво са ни стотиците камери? Такива кретени трябва да ги спират на следващото кръстовище!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари