Тестват сирените в Русе

0
Тестът започва в 11:00 часа
Тестът започва в 11:00 часа

Тестът започва в 11:00 часа

В изпълнение на Наредба за условията и реда за функциониране на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и за оповестяване при въздушна опасност, на 1април т.г. от 11:00 часа е планирана тренировка.

Тестът ще се проведе на територията на градовете: Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Смолян, София, Враца, Стара Загора, както и в общини в областите Видин, Перник и Ямбол, в населените места в 30-километровата зона около АЕЦ“ Козлодуй“.

На изброените населени места ще бъде задействана сиренната система чрез излъчване на националните сигнали за тревога и край на тревогата, които ще бъдат съпътствани с гласова информация. Тестът се извършва с цел проверка на техническото състояние на Националната система за ранно предупреждаване и за обучение на населението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    11g24g 9okto
    👽👽👽💐💐💐🌹🍃🌿🪵🌲🔥🔥🌋🔥🔥🔥🔥🍇🍇🥓🥓🥓🥓🥓🥃🥃🥃🥃🔪🔪🔪🔪🏀⚽⚾🏀🏈🥅🥅🥅🥅🏆🏆🎋🪞🪞📉📈📉📈📈📈📈📋
  • 10
    2
    daskal
    До 1 - И каква работа ще ни свършат тези сирени? Не дай боже да се наложи, ама ние знаем ли какво да правим, ако се случи? Накъде да ходим? Къде да се скрием? Какво да вземем със себе си? Как изобщо да постъпим? Пази, Боже!
  • 10
    1
    Пеевски
    Много често почнаха да тестват, май ни подготвят за нещо....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари