Тестове веднъж седмично за учениците, които се връщат в клас

0
Мерките за учениците се разхлабват в 5 области, затягат се обаче в Търговище и Шумен
Мерките за учениците се разхлабват в 5 области, затягат се обаче в Търговище и Шумен Снимка: МОН

Преподаватели и директори се надяват да изкарат присъствено поне част от втория срок

Мерките за учениците се разхлабват в 5 области, затягат се обаче в Търговище и Шумен. Заради влошена епидемична обстановка там децата там ще учат частично онлайн, за разлика от миналата седмица, когато а бяха присъствено, предаде bTV

В клас остават и всички ученици от 1-ви до 4-ти клас.

Всички, които се връщат в клас, ще бъдат тествани веднъж седмично.

Преподаватели и директори се надяват да изкарат присъствено поне оставащата част от втория срок, като най-належащо по думите е в клас да се задържат зрелостниците и седмокласниците.

В столичното 51-во училище тестването започна без нито един положителен резултат при децата. Процентът на болни преподаватели също няма да попречи на уроците.

Стъпаловидни междучасия, така че класовете да не се смесват и влизането от различни входове са друга част от мерките, които преподавателите се надяват да дадат резултат, тъй като част от децата имат да наваксват.

Преподавателите се притесняват най-вече за подготовката на дванадесетокласниците, на които тази година за първи път им предстои втора матура по профилиращ предмет.

От днес се разхлабват и мерките в Бургаско. В клас се връщат всички ученици без 7-ми, 11-ти и 12-ти клас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари