Термометрите стигат над 20 градуса в петък, от 12 март - захлаждане

1
Температурите днес ще стигнат до 15 градуса
Температурите днес ще стигнат до 15 градуса

Температурите днес ще стигнат до 15 градуса

В неделя призори ще има понижена видимост заради мъгли в ниските райони. В хода на деня слънцето ще се показва повече над северната половина на страната, предава NOVA. Отново там вятърът следобед ще се усили. Покрай преминаващ южно от страната ни средиземноморски циклон ще превалява дъжд в крайните южни райони. По-високо в Рило-Родопската област ще превали сняг. Дневни температури ще са между 9 и 14 градуса.

Следващата седмица ще започне със слънчево, но ветровито време. В понеделник облачността ще е разкъсана над цялата страна. Сутринта температурите ще са около нулата, следобед - сходни с неделните - между 8 и 13 градуса.

Вторник и сряда ни очаква динамична облачност с чести разкъсвания и оскъдни превалявания. Температурите ще се повишават, с тенденция в четвъртък и петък градусите да са пролетни - около и на места малко над 20 градуса. Ще има краткотрайни, локални превалявания. Около 12-13 март се очаква захлаждане, силен вятър и по-значителни валежи над цялата страна - дъжд в равнините и сняг по-високо в планината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари