Теодор Цветков кани малки и големи на турнир по „Не се сърди, човече“

0
Събитието е с благотворителен характер
Събитието е с благотворителен характер Снимка: Фейсбук

Събитието е с благотворителен характер

Русенецът Теодор Цветков организира турнир по любимата на поколения игра „Не се сърди, човече“. Събитието ще се проведе на 22 април, събота, от 10:00 ч., във фоайето на Доходното здание.

Основната идея на плувеца Тео Цветков, е хората да прекарват повече време заедно, с възможност за пълноценна комуникация помежду си, сплотени около класическата настолна игра. За целта самата игра ще бъде представена по различен и много интересен начин, с красиви цветни комплекти, на които са изобразени символите на град Русе. Всеки комплект е обрисуван с живописни рисунки на Вазата в Парка на младежта, Пантеонът на възрожденците, Левента и сградата на Доходното здание, съобщи организаторът.

Теодор се е погрижил и за изработката на специални за събитието пионки, с които записалите се за турнира ще могат да разберат дали наистина няма да се „сърдят“, ако някой ги „удари“ и ги върне в началото на играта.

В турнира ще бъдат записани 100 души, като регистрация за участие може да бъде подадена на официалната страница на Теодор Цветков във Фейсбук под публикацията за обявеното събитие или на лично съобщение. Няма ограничения във възрастта.

Входът за участие е по преценка на записалите се.

И още нещо. Събитието е с благотворителен характер. Със събраните от такса за участие средства Теодор Цветков ще подкрепи Гоце Великов и неговата фолклорна група „4етно“. Младите изпълнители вдъхновяват със своята музика и красивите гласове на Трио „Идипея“, а невероятните им и изпълнени със съдържание песни провокираха Цветков да ги подкрепи от един нестандартен начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Сърдитко Петко
    Да не ви кара на сила. Вместо да отделяте време и енергия да пишете глупости под статии за други хора, вземете вие направете нещо стойностно или полезно, различно от това да пуснете водата в тоалетната рано сутрин.
  • 10
    3
    Минчо
    Стана банален и не си оригинален. Тази певческа група да си организират благотворителен концерт и да се самоподкрепят с парите от билетите. Утре може да ти се прииска някой друг харесван от теб да подкрепиш, трябва ли хората всеки път да се връзват на желанията ти?!
  • 0
    2
    123
    Ходи плувай, смотан !
  • 10
    1
    Отегчен
    А, за пари ли става дума? Да даваме. Че аз ги дадох на една тлъста руса лелка от втория етаж на улица Котовск. Там, в дъното. Още ли иска?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари