Теодор Миланов: Проблемът със стоянките на такситата е много сериозен

0
От таксиметровите фирми настояват да се върнат някои премахнати стоянки и да се обособят нови
От таксиметровите фирми настояват да се върнат някои премахнати стоянки и да се обособят нови Видео: Кис 13

Искат създаването на работна група, която да актуализира местата и броя на таксиметровите стоянки в Русе.

Предложението ще бъде разгледано утре по време на редовното заседание на Общинския съвет, информира телевизия КИС 13.

Като представител на таксиметровия бранш в Русе, Теодор Миланов смята, че е крайно необходимо да се прецени къде да има повече места за такситата спрямо нуждите на фирмите.

Затова одобряват идеята за създаване на работна група, която да се заеме със задачата да оптимизира броя на стоянките. От таксиметровите фирми настояват да се върнат някои премахнати стоянки, които са били удобни за хората, където е необходимо да се обособят нови, както и да се намали броят на местата, там където няма нужда от тях.

Актуализацията на броя и местата на таксиметровите стоянки ще направи услугата по-ефективна, смята още Теодор Миланов.

Вижте повече по темата във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Само да питам
    къде е написано , че на ул Цветница има нова стоянка за таксита към улицата за клиника Коджабашев https://rousse.info/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6/?cn-reloaded=1
  • 1
    8
    Спокоен до 7
    Надявам се да сте просто пиян в този момент. Друго обяснение би влязло в хоризонта на медицината.
  • -1
    7
    до 6
    Ти кажи на колко години е и кой е назначил Миланов за бизнесмен. Всички казаха, че е сръчен, но нито един, че е умен. Иначе никой не ти казва, че общината ще ти казва какво да работиш. Работата на общината е да не ти позволява да работиш ако работещите това, което искаш ти, сте повече от нужното. Общината би трябвало да е регулатор. Ще ти го напиша по-бавно и като за теб, какво би станало, ако в Русе има само аптеки, примерно 10 000 , 10 000 таксита и 10 000 бензиностанции, бе идиот? Не ми отговаряй, тъпанарите ме вбесяват и то не за друго, ами защото точно тъпанарите правят Булгаристан държава, която е в дъното на всички класации. Прочие, ако решиш да работиш неврохируг просто така, докато си клечиш на някоя стоянка, общината трябва ли да ти позволи? Не вярвам да ме разбереш, отчайващо тъп си!
  • 5
    6
    Спокоен до 2
    Че на колко години е, че пък чак да е бил доносник на ДС? Да е правил доноси на 12 години ли? А такситата са толкова, колкото решава пазара. Като с малките магазинчета. Искаш да работиш такси - плащаш си и работиш такси. Нямаш сметка да работиш такси - сваляш табелата и не работиш такси. Как така общината ще ми решава дали да работя едно или друго?
  • 7
    5
    Спокоен
    Всъщност, доста смисъл има в това което казва човека от репортажа. Знам с абсолютна сигурност, че обследване на автомобилния трафик не е правено от поне 40 години в града. Там едни преброители се слагат на определени точки /вече може да се прави от камери/, броят автомобилите за единица време, анализират се резултатите и се взема решение за организиране на движението. Знам, че обследване на пътнико-потока не е правено от .... никога! Не забравяйте, че бакшишите си плащат за да работят в границите на тая община.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари