Телефонни измамници взеха всичките спестявания на бащата на писателя Крум Филипов

7
Възрастният мъж е останал само с 60 лева
Възрастният мъж е останал само с 60 лева

Възрастният мъж е останал само с 60 лева

Телефонни измамници подведоха бащата на българския режисьор и писател Крум Филипов.

Възрастният мъж е "изгорял" с 13 000 лв., които са били и всичките му спестявания. "Оставил си е 60 лева в картата", споделя синът му в социалните мрежи.

Ето какво написа режисьорът в личния си профил във Фейсбук:

"Бързеите на Св. Мария. (Sault Ste. Marie) Така се казва последният град, в който работих в Онтарио, Канада. С интуицията си предчувствах, че тук и така ще завърши моята презокеанска одисея. Името е знамение. Под купола на думите живеем. Благодарение и в посока на милостта им.

Та, на покрива на Уолмарт, трябваше да науча, че мое стихотворение ще бъде прочетено в Поетите от една великолепна българска актриса. Получих съобщението ѝ при минус 15 градуса. И ме стопли. Също така научих, че книжката със стихотворения - "Писма до сина ми" е готова. Всеки момент ще излезе.

Обачееее.... (както обичаше да казва Юлия Огнянова) , злото не спи. На покривите на Св. Богородица трябваше да науча, че баща ми е измамен от телефонни крадци. Дал е всичките си спестявания за мен. Да ме спаси. 13 000 лв. Оставил си е 60 лева в картата. Казва ми по телефона: Круме, чувах те как ми викаш: Тате, спаси ме, моля те... Такива работи под името Богородично.

Нищо друго не мисля, освен, че тази кражба е свидетелство за безкрайната и безумна бащина обич.

Обичам те, тате! Името е знамение. По молитвите на Пресветата Дева, Господи, помилуй ни!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    офффф
    Круме. Филипов. Бащината обич е безкрайна, то е факт. Както и факт е, че вече баща ти е малоумен. Старческо оглупяване, видиотяване и т.н. Неизбежно е след определени годинии. Това ни чака всички. Помисли за хора или институции, които да се грижат за него. Живея в блок със старчески видиотени пенсии. Страшно е. Имат безкрайно много време и безкрайно много призраци в главата. През три дена ходя в полиция да давам обяснения ръкописно, че не правя ремонт на жилището си в два през нощта, защото ходя на работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари