Театър на абсурда!

3
Лош управленец си, Бойко, колкото и да се опитваш да ни баламосваш
Лош управленец си, Бойко, колкото и да се опитваш да ни баламосваш

Дойде ли зима и Борисов треска започва да го тресе.

Още му държат страх протестите от зимата на 2013 г., когато сметките за ток изкараха хората на улицата. И сега е така. Но този път на улицата са перничани - чешмите им пресъхнаха. А както върви - и други градове и населени места ще ги последват. Какво обаче е общото между 2013-а и сега? Недоволството на хората е напълно основателно. Но и вината на властта е очевидна. Независимо, че се опитват да ни баламосват и разиграват театър на абсурда, пише Мая Йовановска във вестник ДУМА.

Уплаши се от собствените си грешки, та сумати висши чиновници изсипа по празниците насред гневния Перник с надеждата да тушира хорското недоволство. Оправдава се, че от 50 години ремонти не се били правели. А къде беше Той с подопечната Му гарнитура. Нали от 10 г. е премиер? Как не Му омръзна да лъже? Къде бяха и Краниколов, и Аврамова, и другите от свитата Му преди изборите, а?

Същият този, който работи министър на икономиката, пелтечи, че водният басейн (яз. Студена) вече удрял мъртвата точка и бил недовършен. А къде е сега дясната ръка на Борисов Лилето Павлова, която през 2016-а обещаваше на перничани приказен ремонт на язовира. И че с "ремонтните дейности ще отпадне всякакъв риск за населението в околните населени места". Но всичко се оказа пълен провал. Караниколов (явно ошашавен) пък призна: "В момента правим безумни неща, за да се разреши проблемът в Перник."

Вярно е, че това, дето правите и предлагате, е безумно. Като "великата" премиерска идея всички ВиК дружества да се обединят в една държавна компания. Жална ни майка тогава. 

Водата е благо и всеки има право на достъп до нея. Това е национално богатство, което пилеете (над 60% са средните загуби). И пробивите в държавата са големи. Лош управленец си, Бойко, колкото и да се опитваш да ни баламосваш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари