Как така премиерът не бил отговорен за безводието в Перник?

4
Нали той е държавата, както сам казва?
Нали той е държавата, както сам казва?

"Как така премиерът не бил отговорен за безводието в Перник?"

Това попита Георги Борисов Георгиев от ГД "БОЕЦ" в социалната мрежа.

Ето какво още сподели Георгиев:

"НЕ! Така няма да стане! КМЕТЕ, ЛЪЖЕШ!

Цяла България е солидарна с перничани и тяхната безводна трагедия! Трагедия и криза, в която ги вкара управляващата ни банда престъпници! Никакво съмнение! Не е виновна нито сушата, нито глобалното затопляне, нито бабите, дето си оставят чешмите да "църцорят", за да не замръзнат! Трябва да си идиот, за да твърдиш такова нещо. Та тези баби с пенсиите, които имат пестят и от хляба, а ще оставят чешмите си да текат и трупат кубици за плащане! КРИЗАТА е причинена от корумпираните и крадливи боклуци, които окрадоха цялата държава, включително и водата! Нали не сте забравили, че ГЕРБ и Буда управляват страната от десет години и че до зимата те управляваха и Перник?

Чувам обаче днес кмета на Перник да казва, че премиера Борисов не бил отговорен, помагал и едва ли не нищо не знаел, а тези под него били виновните!

КМЕТЕ, може да се навеждаш на Буда колкото си искаш, но това няма да реши проблема. КАК ТАКА НИЩО НЕ ЗНАЕ И НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ? Нали той е държавата, както сам казва? Нали неговите калинки, назначени и издигнати лично от него ни крадат и убиват?

Нали ВЕЦаджиите, които източиха язовирите на него носят куфарчетата на седемнайсетият етаж в малкото НДК, а вие влачите вода с бидони и се къпете в легени? Нали неговата Лиляна ви обещаваше, че ще ремонтира язовира без източване и воден режим няма да има никога? Нали неговата кметица ви лъга и вкара в този ад?

КМЕТЕ, защо не попита Борисов, как така неговата кметица и неговите министри не са му казали нищо? Той чеп за зеле ли е, или премиер? Защо не го попиташ как така Нено Димов е все още министър, или е министър на Пеевски и Буда не може да му вземе оставката? Защо не питаш Борисов, колко платиха на мутрите от Перник, които докараха в София да подкрепят Гешев? Но това е друга тема. Или е същата тема, за мафията, корупцията и кочината, в която превърнаха цялата държава?

КМЕТЕ, ти от перничани ли си избран, или и теб ТОЙ си те избра,а? Не е лошо да си припомниш!

КМЕТЕ, мантрата, колко добър е Бойко, но тези под него съсипвали всичко е същата, като за добрият Тодор Живков и лошоте партийци! Гнусна и долна лъжа, която показва, че мислите хората за аборигени и малоумни!

КМЕТЕ, всеки проблем , за да бъде решен първо трябва да се стигне до причината и генезиса, а те в слуая са ясни - корупция и некадърност на най-високо ниво! Иначе ще източите поредните милиони в обръчите на мафията и след няколко години пак ще пълните тубите! Питай хората в Своге, дето мафията на същият добър Борисов източи 70 милиона за нов път и после напълниха половин гробище!И после пак милиони за ремонти и пак Борисов нищо не е знаел!

КМЕТЕ, като е толкова добър премиера, защо не го поканиш на площада в Перник да обясни на хората проблема и как дава и раздава едни милиони от добро сърце и да се порадва на народната любов? Или на винкела.

КМЕТЕ, като стана дума за милионите, дето Буда давал, само да ти кажа, че това са нашите пари. Не са на Борисов. И ние ги даваме, а не той! И ги даваме от солидарност, а не за да защитаваш мафията и нейният тартор!

КМЕТЕ, имаш само един шанс да запазиш подкрепата на твоите избиратели и солидарността на българското общество и той е, като кажеш цялата истина за кризата, посочиш отговорните и спреш да колаборираш с мафията и боклуците, които оставиха перничани на сухо. Иначе губиш всичко. Като обслужиш Буда и бандата му ще те хвърлят на боклука, огледай се - примери много. И не забравяй, харчите нашите пари, парите на всички български граждани и дължиш отговори и на нас!

КМЕТЕ, това, че си от БСП обяснява много неща, БСП и ГЕРБ са си едно - два клана на една и съща мафия, които заедно ни ограбват и се пазят взаимно от десетилетия играейки се на опозиция и управляващи.

КМЕТЕ, все пак си избран от гражданите и на тях трябва да служиш и техните интереси да защитаваш, а не мутрата , която ги върна в средновековието.

КМЕТЕ, от днес БОЕЦ ще те държим лично отговорен за всеки лев, дето ще бъде похарчен, за всяка капка вода и всяка дума изречена. Може да продължиш да се навеждаш на Вожда, а може да кажеш и Истината, личен избор!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари