Тази вечер очакваме автобусите с 200 души от Киев

0
Те ще влязат у нас не през Дунав мост при Русе, а през Дуранкулак
Те ще влязат у нас не през Дунав мост при Русе, а през Дуранкулак Видео: NOVA

Те ще влязат у нас не през Дунав мост при Русе, а през Дуранкулак

Малко по-късно тази вечер до България трябва да стигне конвоят с четири автобуса и коли, с които евакуираха българи от Киев. Очаква се те да влязат у нас през Дуранкулак, информира NOVA.

Автобусите с близо 200 души, които поискаха евакуация от Киев, тръгнаха вчера от украинската столица. Пътят им мина от Украйна, през Молдова, като около 19 часа те са на територията на Румъния. Имаше информация, че ще влязат у нас през Русе, по последни данни, обаче, пътят им ще бъде през Дуранкулак.

С конвоя пътуват и леки автомобили. Освен български граждани, има украинци, американци и македонци. С операцията по евакуация от Украйна бяха изведени български дипломати. От външното ни министерство отказваха допълнителна информация, за да не се застраши сигурността на конвоя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари