Тази година търлата в Русе ще има сцена, няколко големи заведения и занаятчийски стоки

10
Пролетният панаир ще се проведе от 15 април до 1 май в Парка на младежта
Пролетният панаир ще се проведе от 15 април до 1 май в Парка на младежта Снимка: Dunavmost, архив

По съвсем различен начин ще изглежда тазгодишната търла в Русе

Това става ясно от  документите на „Общински пазари“ ЕООД и съответно издадени разрешителни за търговска дейност. От управата на дружеството са предложили цялостна композиция на преместваемите обекти. Предвижда се поставянето на сцена, последвана от 8 заведения за хранене със съответните места за сядане, павилиони за продажба на занаятчийски стоки, щандове за захарни изделия и много други.

За радост на малки и големи, ще има и  8 големи атракциона (гондола, виенско колело и др.),  между които ще бъдат разположени различни малки атракциони, стрелбища и други.

Пролетният панаир ще се проведе от 15 април до 1 май в Парка на младежта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    13
    Диди
    Браво ,че внасяте радост за децата , хвйтърите винаги ще мрънкат !! Парка е чудесно място за това мероприятие ,разхождайки децата да се позабавляват !
  • 0
    12
    Мартин
    Пенчо Милков да отдели достатъчно финанси за охрана, която да си върши адекватно работата, за да може да няма недоволни хора. Музиката да се намаля след 23ч. или да спира изобщо. Да няма побоища и навсякъде по тревната площ да има разпиляни боклуци. Ако му се дават пари за 50човека постоянна охрана всичко ще върви по мед и масло, но не му се дават...
  • -2
    11
    Васил
    "Търло" значи заградено място за животни. Навремето това е било т.н Хайван пазар, където селяните са продавали и разменяли добитък. Мястото му не е в центъра на гр. Русе, а например на Хиподрума(ако въобще трябва да се състои тази цигания)
  • -6
    10
    Фюрера
    Айде русенските слончета къде се криете,домашни фашистчета ли сте или истински такива.Да ви видим колко мангалски кожи ще смъкнете на търлата.
  • -3
    9
    Патладжан
    Братята ми патладжани от чародейка,селяметя и тракцията ще са доволни,имаме много хубав и добър патладжански кмет на име Милко,бат Милко малка,по голям патладжан от тебе няма !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари