"Русенската търла" няма нищо общо със сегашния пролетен панаир!

23
Това заявиха от "Общински пазари" - Русе във връзка със старта на атракциона в Парка на младежта
Това заявиха от "Общински пазари" - Русе във връзка със старта на атракциона в Парка на младежта Снимка: Русенски пролетен панаир / стоп-кадър

Това заявиха от "Общински пазари" - Русе във връзка със старта на атракциона в Парка на младежта

"Общински пазари" - Русе излезе със специална позиция по темата "Русенска търла". С пост в социалните мрежи от дружеството изтъкнаха предимствата и сега съществуващите удобства, които съпътстват атракционите и заведенията за хранене.

"Престанете да спекулирате с това, което е било едно време, а посетете сега мястото", призоваха организаторите.

"За всички, които не са посещавали панаира през последните три години, специално сме направили клип, за да се уверят сами, че няма нищо общо едновремешната "търла" със сегашния пролетен панаир. Поставени са 10 тоалетни, има достъп до вода и ел.енергия и се почиства всеки ден от специализирана фирма. Престанете да спекулирате с това, какво е било едно време, а посетете сега мястото. След приключване на празника измиваме и почистваме парка", категорични са служителите на общинското предприятие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    25
    Каква пародия
    Пускаш клипчето, гледаш хубава музика, яки кадри, красиво свети. Отиваш, чалга до дупка, мирише на скара на всякъде, цигани и мангали. Голяма пародия!
  • 7
    24
    русенец
    То цялото управление на град Русе е един безкраен панаир.
  • 12
    23
    Вecko
    Тая мелодия не е много подходяща. Гледаш лампички музиката приятна да ти е кеф. Отидеш там и живата реалност се стоварва на главата ти. От единия край Азис ти вика напипай го, от другия дай ми го... В началото едни убавци ти продават лоени ребра на цената на апартамент, а ръцете им сапун не видели от времето когато родителите им са ги къпали. Хигиена 0, касови апарати 0, проверка 0
  • 12
    22
    Bat Kiro
    Човек нещо в главата ако има, никога не би посетил тая цигания.Където и да я сложат парк,кея и т.н ,все си остава поприще на селяния и мизерия...
  • 9
    21
    До ебача на курвички
    Ето това е лицето на съвременната дрогирана батка, неуловима за закон и морал, която се хвали наляво и надясно че чука 17-20 годишни всеки месец. Това ни е нивото на града и държавата явно- полицаи с имотни измами, изнасилвачи, садисти биещи жени, дърти перверзници, чукащи 17-годишни и затова търлата е тяхно естествено сборище. Това е огледало на нивото на обществото и държавата в момента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари