Татяна Дончева: Третият мандат няма шанс

0
Според Дончева зациклянето на парламента се дължи на натиска от местните среди, която искат да станем президентска република
Според Дончева зациклянето на парламента се дължи на натиска от местните среди, която искат да станем президентска република

Според Дончева зациклянето на парламента се дължи на натиска от местните среди, която искат да станем президентска република

Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева заяви в студиото на bTV, че няма шанс за съставяне на кабинет с третия мандат. Припомняме, че той ще бъде връчен от президента Румен Радев на БСП.

„Даже в предишните раздавания на мандати Корнелия Нинова и сподвижниците ѝ бяха къде къде по-ентусиазирани. Искаха да получат мандата, твърдяха, че има защо. Макар че и тогава нямаше реални шансове, докато сега даже и не искат“, добави Дончева.

Според нея в дъното на зациклянето на сегашния и предишните парламенти е натискът на част от местните среди, които смятат, че трябва да станем президентска република.

„Нали не мислим, че търсят някой нов Де Гол. Някой умен, независим и прозорлив човек. Колкото по-независим и умен, толкова повече ще гледат да го изтикат в кьошето“, каза лидерът на „Движение 21“.

Разследването срещу „Нексо“

„Демократична България“ е вързана с „Продължаваме промяната“. Този скандал е репутационен пряко за „Продължаваме промяната“, независимо кой какво говори. Антони Тренчев (б.р. свързан с разследването срещу криптобанката „Нексо“ е бивш депутат на „Реформаторския блок“. Онези спонсорски пари са получени не за „Демократична България“, а за „Да, България!“, каза още Татяна Дончева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари