Тъщата на кмета на Цалапица твърди, че е пребита от баща му

0
Изхвърли ме по стълбите. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, вдигна и хвърли
Изхвърли ме по стълбите. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, вдигна и хвърли

Изхвърли ме по стълбите. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, вдигна и хвърли

Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е в болница със счупвания и синини след побой. Жената е в стрес от преживяното, обвинява за причинените ѝ травми бащата на кмета Данаил Данаилов.

Костадинова разказва, че преди 2 дни отишла да поиска съдействие за решаване на проблем в младото кметско семейство, но не срещнала разбиране от свата си.

„Изхвърли ме по стълбите. Те са няколко стъпала. Блъска ме... Такава беше болката в рамото, че само се молих да спрат. А съпругата му през цялото време казваше, че съм артистка и се правя, че ме боли. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, вдигна и хвърли. Накрая имах чувство, че губя съзнание. Само се молех да спре...“, твърди тъщата на кмета, предаде bTV.

Братът на потърпевшата я открива в безпомощно състояние на улицата пред къщата на семейство Данаилови и я придружава до спешното отделение.

Въпреки болката, тъщата намира сили да брани доброто име на своя зет: „Той през тези години направи много за селото. Има големи амбиции. Иска селото наистина да разцъфне, прави празници“.

Кметът на Цалапица първо отказа коментар, а после призна, че не е присъствал на скандала. Бащата на кмета също отказа да застане пред камерата. В телефонен разговор каза: „Ако някой дойде във вас и вдига скандали вечер, неканен, в 20:00 часа нагоре... Просто исках да я избутам да си отива. Не съм искал никой да удрям. Тя по стълбите се спъна“.

От районната прокуратура в Пловдив съобщиха, че се води разследване и тепърва ще се уточнява дали пострадалата е бита, дали се е спънала или е блъсната на земята.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари